BİNGÖL / MERKEZ - Sütgölü İlkokulu

Haz

Okul Dergimiz " ELE ELE" nin 2. sayısı içi Bingöl Valimiz Sayın Yavuz Selim KÖŞGER beyefendiyi makamında ziyaret ettik. Samimi sohbeti ve misafirperverliği için sayın Valimize teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Türk Kızılayı tarafından okulumuz 1. Sınıf öğrencilerine kırtasiye mazemelerinden oluşan hediyeler dağıtıldı. Öğrencilerimiz kendilerini çok sevindiren hediyeler için Türk Kızılayına teşekkür ettiler.

Kas

Öğrencilerimizle ders dışındaki zamanlarımızı daha verimli geçirebilmeleri için eğlenceli ve geliştirici akıl ve zeka oyunlarından oluşan bir köşe oluşturduk.

Haz

Kas

Anma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı ve ardından önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ e yazılmış şiirler okunarak tamamlandı.