BİNGÖL / MERKEZ - Sütgölü İlkokulu

Sütgölü İlkokulu

Sütgölü Köyü BİNGÖL/MERKEZ
Vizyon
Evrensel Eğitim ilkeleri doğrultusunda, geleceği bugünden yaşayarak, eğitimde bir adım önce, bir adım önde olmak.
Misyon
Sütgölü İlkokulu, öğrencilerine; dürüstlük, sorumluluk, problem çözme, iletişim becerileri, farlılıklara saygı, girişimcilik, işbirliği, eleştirel ve yaratıcı düşünce, kararlılık gibi "liderlik" için gereken beceri ve tutumların kazandırılmasına yönelik çalışmalar yapar. Tüm öğrencilerin gerek akademik, gerekse kişilik gelişimlerini en üst düzeye taşımak, onları inanılmaz bir hızla değişen çağımız gereksinimlerine donanınmlı kılmak, Sütgölü İlkokulu´nun vazgeçilmez varoluş gerçeğidir.
08.40-12.00 13.00-14.30
Soba
Ulaşım
Ulaşım köy minibüsleriyle sağlanmaktadır. Sabah saat 07.30 köyden çıkıp 14.30´da Bingöl´den dönmektedir. Pazar günü ulaşım imkanı yoktur.
Bingöl merkeze bağlı olan köyümüz merkeze 40 km mesafededir.